PANG!!!

Skulle pumpa cykeln förut. Har nämligen cyklat omkring med dåliga däck nu jag vet inte hur länge. Så jag drog igång den där vrålande cykelpumpen ute vid tvättstugan och började med framdäcket. Gick väl ganska okej.., även om jag bara pumpade nån sekund i taget för att det inte skulle bli för mycket. Smällrädd som jag är...

När det väl var dags för bakdäcket sen började pumpen låta konstigt, väsnas och ha sig. Livrädd slängde jag in den genom dörren och hoppades att inget skulle hända innan jag kommit iväg med cykeln. Nej, den stängde av sig efter en stund, så det var ingen fara.., egentligen.

Så jag fick låna Hampus handpump istället, tänkte att det borde ju inte vara nån fara om jag använde den. Gick ut igen, drog fram cykeln, började pumpa.. Några tag, tills pumpen hamnade snett och började pysa istället. Kände på däcket, det var inte särskilt hårt pumpat än, men bättre än förut åtminstone, så det fick vara nog för idag.

Och när jag kommit in sen.. vad hörs då? Pang! - utifrån.

Hjälp!

Vad var det?

Går ut. Tittar. Jo, det är bakdäcket som smällt.

Åh, typiskt. Jag som ska jobba imorn.. Men ändå.. jag känner en lättnad. Lite tur i oturen. Jag slapp stå bredvid när det small. Puh!

En del dagar gör man mer än andra

Och idag var en sån dag.

Hann med en långpromenad ner till Boländerna och tillbaks. Gick i några affärer där nere, Plantagen, Ikea mm och "råkade" köpa lite mer än jag tänkt.. vilket egentligen bara var Wario Smooth Moves på Elgiganten. Men det var fina blommor och det blir nog kuddarna med... =)

Så allt som allt blev promenaden kanske tre timmar, skönt.. men jag var trött i benen när jag kom hem. Sen tvättade jag också, var så illa tvunget - började sina i garderoberna. Och nu när det är avklarat tänker jag minsann inte göra nåt mer vettigt idag. Nån måtta får det vara!

I've got you under my skin

I've got you under my skin
I've got you deep in the heart of me
So deep in my heart, that youre really a part of me
I've got you under my skin

I've tried so not to give in
I've said to myself this affair never will go so well
But why should I try to resist, when baby will I know so well
That I've got you under my skin

I'd sacrifice anything, come what might
For the sake of having you near
In spite of a warning voice that comes in the night
And repeats, repeats in my ear

Don't you know you fool, you never can win
Use your mentality, wake up wake up to reality

But each time I do, just the thought of you
Makes me stop before I begin
'cause I've got you.. under my skin


Ett år och tre månader idag älskling! Hjärtslag Tänk, det hade jag aldrig trott då när vi träffades..

Men nu kan jag inte föreställa mej livet utan dej. Älskar dej så!

Hjärtan

Katt?

Vill ha katt.. Nån gång.. Kanske efter vi varit på Teneriffa. Som det ser ut nu så kommer vi vara i Uppsala nästan hela den här sommaren också, och de få veckor vi kanske ska iväg kan vi nog hitta nån som vill vara kattvakt. Så det borde ju kunna gå :)

Till och med Hampus har börjat bli inne på tanken. Och han har ju haft katt själv förr, så han vet ju vad han ger sig in på. Fast en innekatt måste det nästan bli här. Det går så många katter ute så det kommer nästan säkert bli bråk. Plus alla vägar och bilar, totalt livsfarligt för en liten katt.

Jag var inne på blocket förut också, egentligen av en annan anledning, men kunde inte låta bli att kolla en och annan kattannons. Och så såg jag den här lille sötnosen. Mozart heter han, 12 veckor gammal nu, till salu här i Uppsala. Och den första katten jag nånsin sett som inte varit livrädd för dammsugaren!

Dammsugarkatten Mozart

Trots detta ska vi nog ändå.., troligtvis iallafall, adoptera en katt ifrån Föreningen Samvetet. De katterna förtjänar verkligen ett bra liv och ett tryggt hem. Och det hoppas jag att vi kan ge nån utav dem.

Tänk på era snygga rumpor!!

Var och tränade nyss.., blåste nästan bort på vägen dit, men det var härligt ute ändå.

Funderade som vanligt en del medan jag gick dit och hem, idag en hel del om just träning.

Det är ju ganska allmänt så att i Sverige tränar man för att kanske gå ner lite i vikt, bli starkare, eller känna sig lite snyggare. Lite lagom mycket sådär. Såklart gäller det ju inte alla, men det stora flertalet. Friskis & Svettis kan representera detta och gör det redan. Det viktigaste är att MÅ BRA! Och bli glad :)

Så därför tänker jag då osökt på när jag var på gymmet i Frankrike.

"Kom igen! JOBBA!! Tänk på vilka snygga rumpor ni kommer få!!!"

Svåraste jobbet...

... kom jag på nu då jag traskade hem..

Logoped i Danmark.

Snacka om utmaning!

:D-studs

Teneriffa nästa! (snart..)

Beställde precis båtbiljetter tur och retur till Gotland. Vi ska flyga till Teneriffa med Hampus familj därifrån.. ja, resten av dem bor på Gotland så det är rätt logiskt att flyga därifrån då =)

Så nu känns det som vi är ännu mer på väg!

Det kommer kvitta att jag får massa psykologi att ta igen, både utvecklings och musik. Verkligen. Solen, och ledigheten, kommer ge så mycket energi att det lugnt är värt det.

Enda lilla tråkiga saken jag kan komma på är väl att alla kommer bli bruna - utom jag och Hampus pappa. Vi två kommer tävla om snyggast röd-rosa kräftfärg istället gissar jag :P

Men iallafall, allt det kommer ändå kvitta. Vi ska iväg, och det är det som är det viktiga!


Gotlandsbåten

Framtid, vår framtid

En gång, om inte allt för lång tid, kommer Hampus och jag ha flyttat ifrån Uppsala. Vi kommer ha flyttat söderut, mot kusten, för vi saknar vattnet och värmen. Kanske Kalmar, kanske Gotland, kanske någon helt annanstans.

Vi kommer att bo ganska nära nån stor stad, men ändå på landet. I ett gult trähus hoppas jag. Ett sånt här kanske, det liknar det jag drömmer om;

Gult hus

Vi kommer ha trevliga grannar lite lagom långt bort, såna grannar som gärna kommer över eller bjuder på lite fika då och då. Nån av dem får gärna ha hästar, så man kan hälsa på nån gång emellanåt och ge sig ut på en ridtur.

Själva kommer vi inte ha så mycket djur, inte förrän eventuella barn vill ha iallafall. Men en katt eller två tror jag nog det blir..

Lilldam

Trädgården kommer vara fin med mycket blommor och lite grönsaker och fruktträd, lite lagom så man orkar ta hand om den. Det kommer inte heller vara långt till vattnet, om det blir hav eller sjö får vi se, bara det går att paddla kajak där, det är härligt.

Kajaker

Jag kommer jobba som logoped och Hampus kanske som elektriker eller larmtekniker. Bara det är nåt han tycker om, så han trivs. Det är så tråkigt att behöva jobba med något man inte gillar, och just när det gäller Hampus så jobbar han hellre inte alls i såna fall. Själv är jag däremot ganska säker på att jag kommer trivas på mitt jobb =)

Vi kommer också, precis som nu, att hoppas på att många vänner kommer och hälsar på. Både till vardags och till fest. Ni är alltid så välkomna så!

Välkommen

Grattis Lilla Syster!!!

Grattis på födelsedagen lillasyster!

Hoppas du har en härlig dag, gillar presenten från oss, att solen skiner och att allt bara är bra!

Många kramar!! Och tårta!!

Födelsedagskaka

BRUNK

Ja, såhär lite i efterhand =)

Måste bara säga att jag verkligen gillade årets BRUNK. (= Studentorkesterfest i Uppsala)

Rolig middag, helfestlig underhållning av de andra orkestrarna, till och med kul att hjälpa till att duka av och servera efterätt, heja Sighsten!! Likadant att duka av efter också, till tonerna av Attra, alla sjöng med och plockade glas, så härlig stämning =D

Sedan släpp, och dans såklart. TACK alla snälla ni som vill dansa med mej trots att jag inte är så vidare bra. Än! Jag ska gå foxtrotkurs i vår, och kanske till och med lindy hop i höst, vem vet?

Och till alla killar jag dansat med - TACK igen!! Jag blir så glad så jag tycker om er extra mycket allihopa!!


SOF-dans

(bild från SOF iofs, inte BRUNK, men känslan är densamma..)

Lite trött.., men vi ska forsränna i år! I Fyrisån såklart

Klassfest igår, med temat festa och bli fulla (originellt nog, påhittat av en klasskompis som.., ja, verkligen levde upp till det kan vi säga =) )

Lite trött nu är jag, inte så konstigt det heller.

Och det roligaste som hände igår? Ja, vi bestämde att vi skulle ställa upp i årets forsränning! Ellinors idé, och jag och Lisa var på såklart. Och vi lurade med Martin också (initiativtagaren till festen..) och han sa ja (såklart). Fast sen kom han och frågade vad han egentligen sagt ja åt så.. vi får väl se =) Än så länge (dvs idag med) var han med, fast.. "ska vi bygga egna båtar??" Men det blir säkert bra. Åtminstone kommer vi ha riktigt kul! =D

Forsränningsankor

Första fallet

Alla gamla tanter har inte demens..

Var och jobbade idag. För första gången på evigheter på mitt "rätta" jobb. Alltså inte där jag jobbade förut (NEJ, vill INTE tillbaks dit), utan första stället där jag var stamvikarie hela förra våren.

Och det var jättekul faktiskt. Jag fick gå på en bra rad på morgonen, och träffa nästan alla mina favorittanter. Och de kom ihåg mej!!! Helt otroligt. Man tycker ju att de borde glömt en, med alla vikarier som kommer och går, plus att de dessutom har åldern att skylla på.., men inte då =)

Så då kan det nästan vara värt att börja kl sju på morgonen, om man blir så uppskattad hela dagen. Arbetskamraterna var också jättepositiva, så det blir väl en del vickande där nu. Lite lagom sådär, lite extra pengar är ju inte fel det heller.

Tillräckligt duktig =)

Sådär ja!

Då har jag precis kommit hem från andra träningen den här helgen. Förskräckligt duktigt för att vara mej. Men det känns också bättre och bättre. På väg åt rätt håll kan man säga.

Har fått ett nytt minimål - att vara med på team bräda-passet den 24 februari. Det ska vara extra långt, så det blir en utmaning. Men jag ska ta den iallafall!

Men nu har jag minsann varit tillräckligt duktig =) Resten av kvällen blir det Paper Mario!RSS 2.0