Allt för den här gången

Så, då var vi hemma igen. Men vi hade gärna stannat ett tag till. Hela sommaren ungefär.

Lite nära var det att det blev så, eftersom vi av nån anledning missade att båten hem gick igår morse och inte idag. Hoppsan. Tur att vi kom på det lite tidigare än i båtkön åtminstone.

Annars gjorde vi väl det vi planerat ungefär. Åt glass - gott! Träffade vänner - mycket trevligt! Och Saga charmade alla släktingar och vänner som kom inom synhåll. Precis så som en semester ska vara.

Glad midsommar!


Gotland nästa

Det har varit dåligt med uppdateringar här på sistone. Och inte lär det bli bättre nu, för nu ska vi nämligen till Gotland i tio dagar. Eller kanske är det just det det blir, för där kan det nog vara lite lättare att lämna över Saga till någon och smita upp till datorn en stund. Men troligtvis inte.

Hampus mamma ska prästvigas, det är väl i stort sett det vi har inplanerat. Och glass med Lisa och hennes norrman på glassmagasinet. Och träffa Emmy. Och Jana med familj. Skulle inte vara fel att glassa med dem heller, men vi får se hur det blir. Kul ska det bli iallafall. Fattas bara annat med Sagas första resa =)

Varmt varmt varmt

Vi har inte riktigt smält bort i värmen, även om det varit nära nu de här dagarna. Vi har iofs inte gjort så mycket över huvud taget... Men igår firade vi Hampus födelsedag. Det var trevligt. Trots att han avslöjade överraskningen att kompisarna skulle komma på besök på kvällen, men men. Nackdelen med telepati i ett förhållande. Han visste iallafall inte vad han fick i paketen =)

Uppskattat besök

Mamma, min bror och min syster var uppe i helgen och hälsade på. Mycket trevligt! Saga tyckte mycket om att vara hos både mormor, morbror och moster. Precis som hon gillade att vara hos farmor och farfar och Hampus andra släktingar förra helgen. Och så hann ju jag få umgås lite med mamma och syskonen, det gillades verkligen!

Så Saga hälsar att hon gärna vill ha mer besök! (eller om det är hennes mamma som ibland blir tokig på att gå hemma själv trots att det bara gått en månad av föräldraledigheten..) I vilket fall som är det bara att höra av sig om ni vill ses! Vi är inte särskilt uppbokade =)

Saga fyller 1 månad!

Ja, idag blir hon en månad vår stora lilla tjej. Är vaken lite mer än för bara att äta och sova numera. Och har bara för ett par dagar sedan börjat göra ljud som inte bara är skrik. Lyfter på huvudet om man håller i henne, och har ben som går som trumpinnar om hon ligger på mage. Nästan på väg att ta sig framåt, ja det händer till och med ibland, men oftast är huvudet och armarna alldelse för tunga.

Och hon har växt, nu är det som att vi ser det vi med. Senaste bvc-besöket i förrgår visade på 3 400 g och 50,5 cm, det är lite mer än de 2 770 g och 46,5 cm hon föddes med.

Stora lilla tjej =) Men oj, vad tiden går snabbt...

RSS 2.0