Nu blir det nytt!

Det är med både lite sorg och glädje jag skriver det här inlägget. Det är nämligen så att jag bestämt mig för att starta en ny blogg. En som går att redigera lite enkelt med mobilen så att inläggen förhoppningsvis kan komma lite oftare än här. För jag förstår att det inte är så kul att titta in hit om det dröjer veckor mellan att det händer något.

Den här bloggen kommer inte att försvinna, inte än på ett tag iallafall. Så har du några favoritinlägg, om Saga till exempel, så kommer de finnas kvar att titta på här om du vill. Och det känns bra för mig också, eftersom den här bloggen ändå har funnits några år.

Så vill du följa med dit det händer, klicka här: livetochharligheten.wordpress.com! Så här kul blir det!


Sagas nya kläder

Ja, det får jag inte glömma. Vi köpte regnbyxor till Saga idag. Gissa storlek!


Jepp, 74/80 i byxor och 22 i stövlar. Det låter så litet så. Men för Saga kommer det nog räcka ett helt dagisår!

Och så vardag igen

Tiden går snabbt när man har roligt. Och när man har det riktigt bra, som vi hade på vår semester. Det finns bildbevis för både födelsedagsfiranden, bad och teckningsritanden i Västervik, duplobyggande, gungande och utflyktande på Gotland, och allmänt busande hemma här i Norrtälje. Men eftersom man sällan har tid att sitta vid datorn särskilt länge när man har en Saga som gärna hjälper till att trycka på tangenterna så får de visas upp en annan gång.

Men nu är det vardag igen. Jag har jobbat en vecka, och det har väl tagit ungefär så lång tid att komma in i jobbtänket igen och dessutom att få ordning på mitt kontor. I alla fall materialskåpen som den förra logopeden lämnade... inte helt i ordning kan man säga.

Det är också bara en vecka kvar till Saga ska börja på dagis. Känns mest bra, hon behöver ha ganska fullt upp på dagarna. Men ibland känns det som att hon är lite liten än...


RSS 2.0