Saga går själv


Stora Saga

När jag tittar tillbaka på den här hösten vet jag att jag kommer ångra att jag inte skrev mer om vad som hände, hur Saga var och vad hon lärde sig. Men jag får tänka på att jag faktiskt klarade av att skriva ett magisterarbete med en ganska nyfödd liten dotter, och att den ork jag hade över efter de långa dagarna använde jag hellre till att gosa med henne och Hampus än att skriva här.

Men nu så kanske det kan bli ändring på det, vi kan ju hoppas. Kan ju börja med att berätta att hon har blivit så stor nu lilla tjejen. I fredags var vi på långpromenad och fyndade både gåvagn och egen minitoalettsits åt henne. Båda har hon invigt nu, men det är ingen tvekan om vad som är favoriten.


Nej, hon går inte själv än. Står inte själv riktigt heller, man måste hela tiden vara beredd då hon glömmer bort balansen. Men det är på god väg. Fick hon bestämma själv skulle hon ha tag i våra händer och gå gå, runt runt, här hemma hela dagarna. Men vi hoppas väl att hon kommer på det där med krypandet först så hon känner att hon kan ta sig fram själv. För visst kan hon åla och rulla lite, men mest runt och lite bakåt..

Svisch bara

Ja men då så. Idag har vi opponerat på två klasskamraters uppsats, och med det avklarat är alltså hela magisterarbetet godkänt och klart. Bara lite småpet på småsaker innan det vi skickar in det för publicering. Själva redovisade vi vårat tre dagar innan julafton, och blev godkända på både redovisningen och uppsatsen då.

Inte för att jag har fattat det än. Det är bara en liten pluttkurs kvar nästa vecka, sen är det inget mer. Förutom examensceremonin. Och det är ju bara en ceremoni. Och en fest förstås, det är ju inte så bara. Men att det i stort sett är klart. Hela logopedprogrammet. Helt otroligt.

Uppepå allt det här har jag på något vis hunnit med att söka jobb. Var på intervju förra veckan, och nu idag innan opponeringen. Båda jobb jag gärna skulle vilja ha, så jag håller tummarna.

Nej, jag försöker fortfarande föreställa mig att det mesta av allt jag skulle göra den här terminen ligger bakom mig nu. Det är fortfarande helt omöjligt. Det är också nästan omöjligt att tänka sig att om en månad är jag examinerad och legitimerad och kanske till och med med jobb åtminstone på g. Jag ska nog bara sätta mig en stund och fundera på det här. Vart tog tiden vägen?

Var är Saga

Saga tyckte vi skulle leka tittut igår vid middagsbordet, så då gjorde vi det =)


RSS 2.0