5 år!

Fem år idag! Så länge sen var det vi träffades på den där korridorsfesten, jag och Hampus. Då såg vi ut såhär:

 

 

Och för tre år sedan förlovade vi oss. Då såg vi ut såhär:

 

 

Men idag såg vi mest trötta ut. Och lite galna på de foton jag lyckades ta. Men det gör ingenting, för imorgon ska Saga vaktas av logopedmostrarna och Hampus och jag ska ut och äta middag för att fira!


Halvårsrapport

Sagas halvårsdag kom och gick och med den ett riktigt utvecklingssprång. Nu sitter hon nästan själv, benen hamnar i krypposition istället för flygposition om man hjälper till lite i magläget, hon rejsar runt i gåstolen och kan till och med svänga bra om hon siktar på katterna. Hon pillar fint med alla leksaker, älskar att stoppa in speciellt tvättrådslappar i munnen och börjar bli farlig att ha vid köksbordet. Och så äter hon en matportion och en grötportion på dagen också. Ja, hon börjar bli stor =)

Min syster var uppe och hälsade på förra veckan, riktigt kul. Sen kom mamma och lillebror till helgen och på söndagen var jag i Stockholm och hälsade på ett par av mina gamla gymnasiekompisar. Mycket trevligt allting tycker jag. Och som om inte det var nog så har vi jobbat hårt med uppsatsen hela veckorna, försöker satsa på att sitta 9-5 och ofta blir det så. Så det har inte varit mycket tid och ork över när jag kommit hem om kvällarna kan jag säga.

Men iallafall, uppsatsen börjar faktiskt likna en uppsats, och i helgen tänkte jag vara så ledig det bara går. Kanske kan jag få upp en liten bildkavalkad här då med Sagas framsteg. Vi kan hoppas, men jag vågar inte lova. För kanske blir det bara familjemys och soffläge hela helgen. Möjligtvis en och annan promenad men troligtvis så mycket datorundvikande det går.. Men det får vi se då!

RSS 2.0