Så har helgen varit

Trevlig helg! Har det varit. Massa julkonsert, en i Enköping och en här i Uppsala. Vi spelade bäst i Enköping igår, det blev så mycket julstämning att en trumpetarkollega och hans hornistfru satte igång och baka lussekatter och pepparkakor när de kom hem på kvällen sen. Tråkigt nog var det inte så mycket folk där, på konserten alltså, inte vid bakningen, men det var desto fler här i Uppsala. Hampus var där, och Malin och Daniel som jag inte sett på jättelänge. Så det var kul =)


Så här fina var vi

Sen var det inte mer än hem och vända så skulle vi till Fridas dansshow. Och vad hon än sa var det riktigt imponerande och snyggt att se dem dansa med vingar. Plus att vi fick se en massa andra bra dansnummer.


Man fick inte ta kort egentligen, så det blev bara halvbra smygkort...


Till slut kom vi hem och efter ett litet snabbsamtal hem var det dags att komma på att just det, vi har en transkription att göra tills på tisdag och imorn ska vi baka hela eftermiddagen... Aj aj... Så det var bara att sätta på öronen på bästa lyssningsförmåga, ta ett spektrogram till hjälp och försöka komma på vad folk egentligen säger när de pratar...


Ett spektrogram, så här ser de ut...


Och nu är jag trött och vill bara gå och lägga mej, så då är det nog dags att göra så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0