Hela huset uppochner

Hela lägenheten (menar jag förstås) är i smått kaos. I alla rum ligger saker som inte borde ligga på golvet, borden och så vidare. Inte kul. Jag vill bara städa upp det.., och samtidigt inte, det är ju saker som är på gång och borde ligga kvar tills de är klara. En del av dem iallafall.

Som köket till exempel. Där har vi en lång list som förut satt över diskbänken och spisen numera på golvet tillsammans med köksfläkten. Vi ska tvätta, spackla och måla väggen där så det är därför.

Och i vardagsrummet ligger en blivande halltavla halvt klar, och eftersom den är 70x100 och bilden ligger på ett ställe, ramen på ett annat och bakstycket på ett tredje så tar det upp rätt rejält med plats.

Här inne i arbetsrummet har vi dock inget att skylla på, det är stökigt ändå. Så man borde kunna ta tag i det här åtminstone, men ja.., det kommer =)

Nu ska jag iallafall ge mej ut på målartvätt- och fogfärgsjakt. En cykeltur ner till Boländerna och tillbaks blir lagom innan Hampus kommer hem från plugget och vi ska sätta igång med den där köksväggen på allvar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0