Om det nu inte var ett aprilskämt

Hampus och jag börjar så smått komma i ordning med livet och lägenheten igen. Traskar omkring på betonggolv i köket, badrummet och hallen och har väldigt minimalistisk inredning. Där ute alltså. Här i arbetsrummet, sovrummet och vardagsrummet är det ganska fullt. Men ändå, nu är det helt okej.

Den bra känslan kommer av att vi fick besök av den ansvarige på Studentstaden idag. Egentligen bara för att lämna en nyckel till bastun så vi kan duscha men så kollade han runt, vi frågade allt vi undrade och sen fick han dit Anticimex att mäta fukten nu innan helgen istället för efter. Och det verkar som att för köket och väggarna hos oss räcker en veckas torktid för det behövdes i stort sett bara luftas - sen kan vi få tillbaks golv och skåp och allt. Skönt! Taket skulle ta minst fyra fem veckor däremot, men vem bryr sig om ett omålat tak så länge man har golv!

Så det känns som det ordnar upp sig nu. Ibland ska man ändå ha lite tur. Och våra grannar har flyttat permanent! Det också! Nu ska vi bara få sån hyresreduktion att det väger upp att vi äter massa färdigmat nu när vi inte vill hålla på i köket (sushi igår, pizza idag) så är livet perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0