Hemma igen

Till slut så kom vi hem igen igår. Efter ett långt julfirande både på Gotland och i Västervik. Borta bra, men hemma bäst som man säger - det var väldigt skönt att komma in genom dörren här, släppa ut katterna och slänga sig i soffan.

Fast nej, vi slängde oss inte i soffan med en gång. Då hade vi aldrig orkat göra mer den kvällen. Istället packade vi upp, först kläder och sånt, och sen alla julklappar. Bäddade sängen med julklappstäcke och julklappspåslakan. Placerade ut julklappsfår i bokhyllan, och julklappsljus på julklappsduk på tevebänken. Läste julkort och blev glad - tack alla! Satte alla andra bra julklappar på sina nya bra ställen och till sist fick vi äntligen slå oss ner i soffan. Med julklappste i julklappsmuggarna och lite julkakor till. Mums och mys!Och nu ska vi iväg och handla, till exempel ingredienser till årets sista efterrätt - passionsfruktstårta. För snart är det ju dags att fira in det nya året. Hampus och jag ska fira med Danne och Magda, precis som förra året. Och med deras lilla Hanna, det hade vi nog inte gissat för ett år sedan.

Ja hörni, det kommer bli ett alldeles jättebra år, det här 2011 som är på väg. Det känner jag minsann på mej! Speciellt månaden maj, den verkar väldigt lovande. Gott nytt år på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0