Kom ut ur garderoben!

Lilla Bus har länge haft en favoritplats. I garderoben i klädkammaren, där vi har lakan och handdukar och sånt, där har hon legat på understa hyllan.

Det har varit helt okej, hon har haft en egen handduk att ligga på så det inte blir hår på allt och det har gått så bra så. Tills Pim-Pim kom på att det var mysigt att ligga i garderober. Länge skrämde nog Lilla Bus bort henne för hon låg aldrig där. Men en dag kom hon på det - det finns ju fler hyllor än den längst ner!

Det blev början på en tid då man inte visste på vilken hylla man skulle råka hitta en katt, för Bus insåg ju också förstås att det fanns mer att välja på. Och det var också början på en tid då man mycket ofta kunde hitta hela handdukshögar nerrivna på golvet efter klättringsförsöken.

Jo, vi blev lite trötta på det. Så efter ett tag med provisoriska lösningar, som en pinne genom handtagen, så investerade vi i riktiga säkerhetsspärrar. Och dem tar de sig inte förbi. Puh.

Men men, Lilla Bus har ändå ett garderobsbehov, och då får min duga som ersättning.

 

...ååååh!!! Jag hann precis skriva det här, så kom magra Pim-Pim på att hon visst kunde komma in i garderoben, trots barnspärrar! Lilla Bus vankade utanför, avundsjuk som få. Men hon hade lite problem att komma ut igen vår Pimmis, och det har jag på film, haha! Vänta bara så får ni se ni med =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0