Att överlista kattlogik

Här är vårt kök. Nu med två extra stolar. Köpte dem med tanke på att det kanske kommer bli lite fler som hälsar på i sommar.. kanske =) Vi hoppas på det och passar på att hälsa er välkomna redan nu!


Det saknas också någonting på bänken. Det som saknas står i fönstret. Nämligen en krukväxt. Av någon anledning tycker katterna att man får gräva i krukväxter som stå på bänken. Det är nästan så man måste, eftersom det kan finnas lecakulor i som är jätteroliga att leka med. (Man kan ju fundera på om det var nån som hade katter som kom på namnet...)

Men iallafall, exakt samma kruka kan stå i fönstret utan problem. Där vet katterna att de inte får hålla på. Och hade det inte varit för att den stackars krukväxten inte mådde bra av att stå i direkt solljus hade den ju kunnat få stå kvar där. Den passar ju dessutom väldigt bra på bänken, utom då den är vält.

Så nu funderar vi för fullt, hur ska vi göra för att den ska få stå ifred på bänken? Vad kan man göra för att katter inte ska tycka den är intressant? Eller förstå att den är förbjuden? Alla tips är välkomna!

Kommentarer
Postat av: Malin

Testa att spruta på typ citron. Katter gillar inte det har jag för mig.

2011-04-06 @ 07:55:32
URL: http://krimhild.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0