Sorbetspecialist kanske

Mmm, strax ska vi äta sorbet. Äppelsorbet som jag rörde ihop lite på frihand igår. Rev tre äpplen på finaste delen av rivjärnet. Hade på kanske en-två matskedar socker, rätt många droppar pressad citron och lite kanel. Smakade av tills det blev bra. Frös in, rörde om lite då och då.. smakade av igen.. och nog tycker jag den verkar väldigt lovande. Vi får strax se.

Slängde in ytterligare ett sorbetförsök i frysen idag, nämligen en flaska Brämhults smoothie ihälld i en burk. Inte mer än så. Verkar också lovande som det ser ut nu, och det är ju superbra när vårt ica har just Brämhults juicer väldigt billiga titt som tätt. Superbra är det också att det inte är så hemskt mycket socker i de här hemgjorda sorbeterna. Lite i den första, inget i den andra. Bra för mej som av nån anledning fortfarande dras med ett jobbigt sötsug. Och speciellt glassug faktiskt.

Så jag har funderat ut en väldigt bra grej att önska mej i födelsedagspresent. En glassmaskin såklart! Och inte vilken som helst, utan det är den här från Philips jag vill ha. Så ni vet ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0