Att fynda eller inte fynda

I veckan var det bokrea. Det gillar jag =) Däremot måste jag säga att jag blev besviken när akademibokhandelns katalog damp ner i brevinkastet ett par veckor innan. Inte en enda bok som såg intressant ut, och då tittade jag ändå igenom katalogen både två och tre gånger.

Bara därför klickade jag hem några bokreaböcker från adlibris. Det var, såhär i efterhand, kanske inte heller det bästa alternativet. Böcker från bokrea måste man nästan alltid kolla på först för att se om de är nåt att ha. Två av fyra är dock värda att behållas, en virkbok och en ramsbok =)

Som tur är finns det åtminstone en affär här i staden som har samma syn på vilken sorts böcker det ska finnas på bokrea som jag. Det är på bokrea jag köper mina faktaböcker, inspirationsböcker och allmänt specialiserade böcker. Inte skönlitteratur, det finns sällan något jag gillar och skulle jag hitta något är det i en sådär tråkig billig reautgåva. Då köper jag hellre vanlig pocket.

Men Åhléns tänker likadant som jag! Och där fyndade jag i onsdags, på själva bokreastarten, en bok om korttillverkning och en bok om pilates för gravida. Den första känns väldigt inspirerande, känns som jag vill sätta igång och göra massa kort direkt! Den andra testade jag idag. Pilates brukar inte riktigt vara min grej, jag brukar hellre vilja ha fartig träning, men nu som gravid är det ju så gott som perfekt. En blandning mellan träning och meditation, lugnt och skönt och enkelt att göra hemma. Gäller att få in vanan nu bara.

Så tills nästa år - inga nätbokreor. Böcker måste kollas på. Och Åhléns, fortsätt såhär!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0