Att flytta mitt i natten med en kundvagn

Det här får jag ju inte glömma att berätta om!!

Pernilla flyttade i helgen. Om allt hade gått som det var tänkt (men det gör det ju aldrig) så hade hon flyttat på lördagen och haft inflyttningsfesten på samma gång. Den mest bokstavligt talade inflyttningsfesten någonsin alltså, flytta in och festa - på samma gång.

Men det gick tyvärr inte, då killen som hade rummet innan ville ha utflyttningsfest.., så då förfestade vi hemma hos oss med wii och melodifestival, mest wario, innan de andra skulle iväg till norrlands 04-släpp. (Riktigt kul, det måste ni prova om ni inte redan gjort det!)

Så på söndan skulle det vara dags. Tomas och Pernilla dök upp hos oss och fick lite frukost innan vi tog tag i att packa det sista i hennes rum. Hon bodde inneboende här på Väktargatan hos en lite småkonstig typ, så det var nära. Killen med rummet hade ringt och sa att han skulle städa.. så det kunde nog ta ett tag.

Vi gick bort till Frida när packningen var klar. Beställde pizza, som kom först efter en timme, dyrare än trott och fel sort.. vi rekommenderar inte Caramba :P  För att inte somna sen, gick vi hem till oss igen, spelade ännu mera wii, och väntade på att den där killen skulle ha städat klart.

Klockan nio bestämde vi oss för att han måste vara klar, så vi gick över till Pernilla och satte igång. Först sängen och madrassen, som Pernilla varit mest orolig för, och massa grejer i en kundvagn som vi hittat.. Den var faktiskt den svåraste att köra. Tänk själv.. vi skulle från Väktarn till Kantorn, och för att slippa gå en jätteomväg så brukar man gå över gräsmattan bakom. Och eftersom vi är i Uppsala och det inte är ordentlig vinter så är gräsmatta=lera.

Dra en kundvagn, en fullastad sådan, genom lera.. ja, det är inte det lättaste. Men det måste ha sett riktigt kul ut =D  (Jo, vi såg folk som stod i fönstret och tittade på oss.. det är sant)

Det tog kanske fyra vändor, där några av oss bar möbler och oftast Pernilla och jag körde full kundvagn, fram och tillbaka, och sen var allting där. Perfekt! Lite rörigt kanske, men allt var ändå på plats.

En och en halv timma tog det nog på ett ungefär. Lite segt att börja festa då, en söndagkväll, så inflyttningsfesten får bli en annan gång. Inflyttningsmiddag däremot hade vi dagen efter, då Frida och jag hjälpt till att packa upp allt så rummet var beboeligt =)  Vad? Pannkakor, såklart.

Kundvagn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0