Blött!!

Vi kom i mål! På forsränningen. Trots intensivt bombande, beskjutande och vattenattackerade i början av andra flottar (nej, vi tycker inte alls om I Love Europe, inte fotbollsflotten heller). Trots att vi välte i första fallet och ramlade i (Hampus har en fin film på hur det gick till). Trots att underläppen då föll av och både tänder och tunga (alltså vi) också föll ur.

Men vi kom upp igen och for iväg med ån, klarade sista fallet galant (hmm, varför tänkte vi inte på att luta oss bakåt i första?), och blev totalt genomnersprutade av Biltemaflotten flera gånger på sista lilla biten. Som tog jättelång tid då vi slängt ifrån oss våra paddlar för säkerhets skull innan fallet.

Men nu så har vi badat i Fyrisån, klätt ut oss till oigenkännlighet inför hela Uppsala (ingen förstod ens vad vi var) och fått en riktigt klassisk start på en sista april. Härligt!

I ån

Fast nästa gång, då ska vi minsann klä ut oss till nåt roligare. Dagisbarn på pulka? Ryttare på ett jättesött djur? En toalettstol? Idéerna sprutade då vi satt i våtdräkterna och torkade efteråt med en flaska champagne. En drake som sprutar vatten kanske, det skulle vara kul =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0