Jo, vi överlevde

Även om jag inte visat så mycket livstecken här på bloggen så överlevde vi faktiskt finlandskryssningen. Trots sjösjuka (eller var det magsjuka, eller nån annan sjuka?) på hemvägen. Det var helt lyckat, som ni kan se på bilderna =)

Vår lilla hytt:


Stämningen steg hela tiden:


Innan detta hade vi ätit massa mat i två timmar i buffén, och efteråt gick vi upp till karaoken och dansgolvet. Både för att sjunga (på det första) och dansa (på det andra) och kommentera folks raggningsförsök (också på det andra, det var intressant..)

Och trots allt så kom vi upp på morgonen och ut till ett grått Helsingfors. Men med roliga skyltar:


... och positiv(a människor). Tänk om man hade fler av dem här i Sverige, istället för dragspelare och annat...

Tyvärr regnade det en del så vi var mest i affärer och gick bland annat runt i ett stooort shoppingcenter.


Sen gick vi hem, via ett Fazercafé där vi provade rosa munkar och chokladte, teet har vi hemma nu, och sen var det dags att gå ombord igen. Lite taxfree och mer kul.., tills sjösjukan satte in. Roligare kan man ha, och det hade jag ju fram tills dess. De andra hade roligt utan mej och gick upp och sjöng karaoke och lekte kommentatorer till dansgolvet precis som vi hade gjort kvällen innan.

Och sen var det natt och sen morgon igen. Vi åkte buss hem, och möttes av Lilla Bus som var helt ifrån sig av lycka. Eller nåt. Tokig var hon iallafall, värre än vanligt.

Kan sammanfatta det såhär - vi gör det gärna igen! (fast med sjösjukemedicin)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0