Och en dryg vecka Västervik

Efter Gotland blev det Västervik direkt, via Oskarshamn. Tänk vilken tur man har som har föräldrarna på så bra semesterställen =)

Vi hårdstartade med Horns marknad och en del fyndande (Hampus blev mest glad över sina friterade munkar), och på kvällen visfestivalsfestande.

Sen hade vi gjort så gott som allt vi planerat för Västervikvistelsen och kunde ta det lugnt. Bergstugan, vår sommarstuga, fick besök och vi badade i sjön.Resten av dagarna flyter ihop rätt bra såhär i efterhand. Vi var lite på stan och åt glass, fick besök två kvällar i rad av faster Christina och Ingemar, sålde möbler på blocket och framför allt höll vi på att fixa kanot!Tvätta, slipa, tvätta, slipa, spackla, slipa, torka av...Till slut, måla! Här tysk mellanlandning i färgvalet. Notera också min väldigt eleganta målarmössa jag fick låna.Klar till slut! Nästan. Här ska den bara målas en gång till och få på lister. Men vad fin den blev! Synd att vi inte hann provpaddla den bara.Vi hann ut på Korpaholmarna och bada också. Här är vi, allra längst ut. Iskallt i vattnet, men hett i solen. Glassen på vägen hem var mycket välkommen.

Semestern tog dock slut, och i söndags for vi hem. Vi höll vår förseningssvit då bussen fastnade i bilkö utanför Söderköping så vi missade vårt tåg i Norrköping. Men vi kunde ta nästa tåg, och en timme sena var vi hemma.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vi får nog 40-talssängen såld också förhoppningsvis.

Fick ett mail igår från en tjej som undrade om den fanns kvar.

Hoppas ni tycker att semestern blev som ni hoppades.

Kram! Mamma

2009-07-22 @ 22:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0