500:e inlägget!

Bloggen firar 500 inlägg idag! Hurra!

Och Hampus och jag firar att vi har hittat en bil! Den är så gott som vår, svärföräldrarna ska åka och titta på den idag och är den okej, vilket den verkligen ser ut som, så tar vi en snabbis till Gotland nästa helg och hämtar den! Wohoo!

Bilden från annonsen

 

Hampus föräldrar tittade runt lite på blocket då de hörde att vi börjat leta bil, och fastnade för den här. Gick in och kollade, och såg först inte bilen utan bara huset i bakgrunden. Det är nämligen inte vilket hus som helst utan hans morföräldrars hus :P

Sedan var det lite osäkert ett tag, för nån annan hade tittat på bilen först och skulle höra av sig senare när de bestämt sig. Men så igår sade Hampus morfar att de inte hört av sig så det var bara att ringa. Och Hampus ringde. Till sin bror, sin pappa, sin mamma och sin morfar. Och till han som sålde bilen förstås. Och efter säkert en och en halv timma i telefon verkade det mesta vara löst och klart.

Det känns så bra! Äntligen ska vi slippa fastna på pendeln eller vänta på båtbussen. Slippa tajma bussar och missa tåg. Kunna åka vart vi vill, när vi vill. Och i en snygg bil dessutom =)

Kommentarer
Postat av: Lisa

schysst! den ser snel ut

2010-04-05 @ 12:26:59
URL: http://thefoolonthehill.blogg.se/
Postat av: Jana

Va kul! Ser ju fin ut den där. Kram!

2010-04-06 @ 19:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0