Lite efter

I våras nån gång köpte jag ett fint tyg på ikea. Det var meningen att det skulle bli nya sovrumsgardiner. Men en vattenskaderenovering, med tillhörande opepp för heminredning, kom emellan och efter att ha blivit tvättat hamnade tyget ihopvikt i linneskåpet i väntan på bättre tider. De tiderna kom först igår och i förrgår, då tog jag äntligen tag i mätandet, tänkandet, klippandet, nålandet och syendet. Och till slut!


Innan dessa fina somriga gardiner kom upp hade vi de provisoriska julgardinerna, som i ärlighetens namn inte var särskilt fina. Helgröna iofs, så de funkade ju efter julen också, men till nästa jul blir det nog antingen nya eller att fixa mönster på dem. Annars blir det alldeles för tråkigt.

I vardagsrummet var det kanske nästan värre, för där satt höstgardinerna kvar. Nej, vi hade inte ens orkat byta till julgardiner där förra året. Men nu är det bytt till sommargardiner där också. Till slut.

Så nu är det bara uppläggningen av köksgardinerna kvar. Även där ett projekt som renoveringen orsakat förlängd väntetid på. Men jag tänker inte ha för bråttom. Vad skulle katterna säga?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0