Party! ..och tidiga mornar

Vi ordnade överraskningsfest för Frida i lördags. Firade nytt kök, avsked innan Iranresan men mest av allt att hon fyllt 25! Kul fest, det dröjde innan Frida ens fattade att det var party (serpentinsmällarna Danne köpte och överraskade med i en mörk hall kan ha orsakat en smärre hjärtattack istället för festkänslan som var meningen).

Så det blev en bra kväll, trots att jag och några till var tvungna att gå lite tidigare (dålig timing att få ont i magen på fest..), men det väldigt lyckat ändå. Jag missade som tur var inte låtar som denna:

 

Sen hade jag söndagen på mej att ställa in mej på praktik i Gävle. Måndagar och tisdagar nu i åtta veckor. Upp klockan fem, ta bussen lite innan sex, tåget tjugo över, framme halv åtta och så gå en halvtimma till habiliteringen. Men det är ett väldigt bra ställe, schyssta handledare, trevliga folk som jobbar där och vi är ett bra gäng. Vi har också bara sett jättelyckade besök så det blir spännande att se hur det går för oss nästa vecka när vi ska ha egna patienter. Lyckade besök är nämligen undantag på hab sade handledarna nämligen så snart vi kom dit.

 

Förresten - vi får äta i personalens matsal. Och ta precis hur mycket te, choklad och kaffe som vi vill i automaten. Och vi har våra namn på dörren till vårt praktikantrum! Låter kanske inte som jättestora fördelar, men oj vad man känner sig extra välkommen =)


Kommentarer
Postat av: Kariin

Tycker de låter himla Sweet med namn på dörren!

=)

Kram

2010-02-09 @ 23:30:07
URL: http://kakakakelaka.blogg.se/
Postat av: Emmy

Haha.. vilken rolig inställning att de nästan aldrig har några lyckade besök. Måste ju kännas tryggt! :P Finns viss risk att jag kommer grilla dej på lite information om hur de arbetar generellt på den habiliteringen sen när du har fått lite bättre koll! =) Kram

2010-02-10 @ 17:59:56
URL: http://parvusangelus.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Söt blogg!

2010-02-10 @ 18:13:48
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0