Om detta tvista de lärde

Eller kanske inte. Frågan är nämligen barnvagn. Det finns miljarders att välja mellan. Kanske inte de lärdes område, men väl Hampus och mitt just nu.

Idag var anledningen så här. Vi hade nämligen tur (?) på praktiken att magsjuka börjat gå på avdelningen. Vår handledare tyckte inte det var så lämpligt att vi sprang omkring där då. Så idag var vi med på ronden innan lunch, planerade nästa vecka efter, och fick sen åka hem nästan två timmar tidigare. Härligt! Så jag ringde till Hampus och övertalade honom att ta en tur och titta på barnvagnar när jag kom hem. Han var bara lite svårövertalad, så visst blev det av.

Det började förresten redan i helgen när mamma och pappa åkt hem och vi fastnade framför blocket. Googlade och letade och hittade massa märken och modeller. Bland annat en budgetvagn som ändå fått bra resultat i många tester. Den skulle finnas där i den affär vi åkte till, och efter ett långt prat om att de minsann inte fick in den förrän i april så kom de på att de ändå hade en utlåningsvagn vi kunde provköra. Så det gjorde vi. Och testade ett par märkesvagnar också förstås.

Lite klokare kanske vi blev. Och som det känns nu så är budgetvagnen, Carena Free, ett starkt kort. Den eller en begagnad Brio, för en ny sån har vi inte råd med. Säkra är vi dock inte, för som sagt, det är en djungel. Har någon några bra tips så tas det gärna emot =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0